Voeg een beetje magie toe…

Heb jij binnenkort een persoonlijk feestje of staat er een groot (business) event voor de deur? Door inhuur van mij als actrice weet je zeker dat jij een onuitwisbare indruk achterlaat op jouw gasten en bezoekers. Gezamenlijk kijken we naar welk personage of typetje het beste kan verschijnen op die dag en of dit een serieuze of komische kwinkslag meekrijgt. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

Van toiletjuffrouw tot historisch karakter.

Op deze pagina vind je informatie over de personages & typetjes die ik al heb mogen vertolken. Gebruik het als inspiratie om te bedenken wat jij zou willen zien en neem daarna contact met mij op. Dan gaan we direct aan de slag!

Wel je handen wassen he, Gozert?

Dit is toiletjuffrouw Beppie. Met haar Rotterdamse tongval ziet zij er op toe dat jouw gasten niet alleen de toiletten keurig schoon achterlaten, maar ook dat zij met een glimlach weer vertrekken.

Beppie is altijd vrolijk, maar streng op hygiene. Ze is er altijd op uit om zo min mogelijk werk te hoeven doen, zodat zij tijd genoeg overhoudt om een praatje te maken met haar clientele.

Beppie is in te huren via TopTypetjes.

Heeft u er een beetje zin an?

Natuurlijk verwachten jouw gasten een warm welkom. En wie kan dat nou beter verzorgen dan gastvrouw Angelique? Altijd tot in de puntjes tip-top verzorgd, weet zij met haar jaren ervaring in deze branche precies wat hospitality inhoud.

Met een scherp oog voor detail en haar pappenheimers kennende, laat zij iedereen zich direct gewaardeerd voelen. Tenminste als zij haar questionnaire naar genoegen beantwoorden…

Angelique is in te huren via TopTypetjes.

Dat is zó ’90s, I love it!

Wie wil er nou niet ontvangen worden op een échte rode loper? En dan natuurlijk mét een echte paparazzo. Fashonista Byjoux zet al jouw sterren op de foto, vraagt hen direct naar de laatste roddels en voorziet hen (ongevraagd) van de laatste modetips.

Naast dat zij iedereen inspireert om te poseren als een volleerd model, houd jij een blijvende impressie over aan hoe jouw gasten op ludieke wijze werden onthaald als echte sterren.

Byjoux is in te huren via TopTypetjes.

Waarom zijn jullie mij vergeten?

Deze gefrustreerde pauw kwam haar beklag doen over dat al haar verenpracht nutteloos was als zij toch niet kon stralen in aanwezigheid van mensen. Ze gaf een hollywood performance weg waardoor al haar gasten meedelijden kregen.

Voor Auditdienst Rijk mocht ik de (her)opening verzorgen van vestiging Zwolle en hierin kreeg ik geheel de vrije hand. Met een locatie waar elke ruimte een vogelnaam had en de ‘klacht’ van de medewerkers dat ‘het westen’ zelden hun locatie aan deed, was die keuze snel gemaakt.