Aankomende events

September 2022ZwolleBesloten event
Leidinggevend gespuis,

Onbegrijpelijke methodieken. Kekke buzzwords. Een overdaad aan zinloze vergaderingen. Autoritair en kinderachtig gedrag. Het zoveelste goed bedoelde plan ‘van boven.’ Wat hebben jullie die arme medewerkers al die tijd aangedaan? En allemaal om je eigen onkunde te verbloemen

Want laten we even eerlijk zijn: jij hebt zelf ook wel door dat die zwaar verouderde methodes en technieken, waar je zo angstvallig steeds op terug grijpt, hun uitwerking missen op o.a. millenials. Ik hoef jou niet te vertellen dat de zoveelste ‘innovatie’ die jij opgepikt hebt na een dagje uit… uh, ik bedoel congres, niet op applaus hoeft te rekenen.

Standaard maken jullie allemaal dezelfde fouten, in welk werkveld dan ook. Dat is eigenlijk heel sneu, maar kan iemand jullie dat aanrekenen als het jullie nog steeds zo wordt aangeleerd? Stumpers die denken dat het zo hoort, omdat jullie hetzelfde gedrag zien bij jullie conculega’s?

Kappen nou. NU!

Zij hebben de hoop al opgegeven, je medewerkers. Ze laten het je niet eens meer merken. Recht in je gezegd durven ze niets meer te zeggen, bang voor jouw reprimandes. Achter je rug om gaan ze onderling los en staat in een apart tabblad bijna standaard een jobsearch website open. Je kan wel zeggen dat dat niets met jou te maken heeft, maar je weet wel beter.

Je kan nog wel jaren zo door. Denk jij. Jouw machtspositie is veilig. Denk jij. Jij bent anders dan de anderen. Denk jij. Maar ‘Fuck You, Manager!’, als je toch eens die vlieg op de muur kon zijn als je medewerkers over jou praten…

Alleen had even niemand gerekend op… MIJ.

Kan iemand even mijn koffie vasthouden? Merci!

In een uur durende one-woman-show ga ik keihard met de sarcastische zweep
over jou als leidinggevende heen!

BLACK BOX

nee, dat is je team.

VISIE

overlaten aan opticiens.

MINIONS

nee, medewerkers.

KEKKE WOORDEN

alleen leuk in jouw hoofd.

OVERWERKEN

slechte planning.

ZOMERVAKANTIE

elk jaar, zelfde periode.

BUZZWORDS

geile marketingpraat.

THUISWERKEN

kan overal zijn.

En vele andere onderwerpen die onbegrijpelijk zijn voor leidinggevend gespuis.

Het gaat er allemaal uitkomen, alle ergernissen en alle frustratie, en de spiegel die ik je ga voorhouden op jou handelen ga je heel hard voelen. En nee, ik heb het niet over de persoon naast je. Aan humor is nog nooit iemand doodgegaan, maar als ik met jou klaar ben staan de striemen op je ziel.

Maar natuurlijk laat ik je zo niet achter; als pleister op de wonden reik ik je handvaten aan die je morgen al kunt inzetten. Je zult versteld staan van de reactie van je medewerkers en hoe zij voor je ogen zullen veranderen in blije bloemenmeisjes. Het aller aller belangrijkste? de productiviteit & efficiëntie van jouw team zal rijzen tot ongekende hoogte (en daar mag jij de vruchten van plukken)!


Van INDUSTRIËLE REVOLUTIE naar 21e EEUW in slecht anderhalf uur!


Dat kunnen zelfs Jeff Bezos, Elon Musk & Richard Branson je niet beloven met hun vernieuwende spacevervuiling, maar ik sleur je in één klap alle decennia door!

In vogelvlucht laat ik je zien waarom jij keer op keer een flater slaat voor jouw team en waarom jij er (achter je rug om) keihard om wordt uitgelachen. Maar vanaf morgen besef jij dat de mensen die jij als minions beschouwt, meer kennis in huis hebben dan jij in je kleine teen en hoe het spelletje heden ten dage echt werkt. De deur uit met al die suffe theorieën en terug naar de basis!

Maak o.a. kennis met condoom merk Funky Junkie

En ontdek waarom er nooit meer wat van gehoord werd…

Dus kom maar op, ik lust jullie rauw! Aan een gezonde dosis humor is nog nooit iemand overleden. Lachen is gezond en je steekt er ook nog eens ECHT wat van op!

De show is te boeken voor op locatie en de perfecte toevoeging aan alle saaie meetings, congressen, bijeenkomsten waar managers weer volgepompt worden met een overvloed aan cijfers & buzzwords.

Een realiteitscheck die nu harder nodig is dan ooit!

Wat gaat je dat kosten?

Dat ligt er aan; neem jij genoegen met de originele, algemene versie of wil jij liever een op maat gemaakte show voor het leidinggevende gespuis in jouw organisatie? Alles is bespreekbaar!

Maak jouw wensen kenbaar tijdens ons gesprek en ik laat weten wat er mogelijk is.

Origineel

  • 1,5 uur
  • locatie congreszaal
  • onbeperkt publiek
€ 2.350,- (incl. btw)
Aangepast

  • 1,5 uur
  • locatie in overleg
  • specifiek voor jouw gespuis
  • onbeperkt publiek
€ 3.750,- (incl. btw)

Messen geslepen? Check. Tong scherper dan ooit? Check.

Ik lust jullie rauw!