Of het nu om jezelf of om je organisatie gaat; jezelf blijven ontwikkelen en zorgen voor persoonlijke groei kan je leven een stuk aangenamer maken. In mijn workshops is voor mij van belang om uit te gaan van het individu en de kracht en kennis die al aanwezig is. Hoe kunnen we die zo omzetten dat het jouw leven niet alleen productiever en efficiënter maakt, maar dat jij er ook gelukkiger van wordt?

Weg met die plankenkoorts!

Ik ga met jou en 7 anderen aan de slag, in masterclass setting, om ervoor te zorgen dat jij (weer) volledig in je kracht elke vorm van presentatie aan kan. Door middel van beproefde theatertechnieken en te kijken naar wat jou uniek maakt, draag jij je boodschap straks als een échte expert over!

Duur workshop

1 dag

Aantal deelnemers

max. 8

Kosten

€ 250,- p.p.

Zelfvoorzienend en met 100% vertrouwen

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Hoe ga je daar mee om en zorg je niet alleen dat binnen jouw team je volledig weet wat je aan elkaar hebt, maar profileert het team zich het beste binnen de organisatie? We gaan werken volgens de Bottom’s up-theorie.

Duur workshop

2 dagen

Aantal deelnemers

1 team van max. 12 personen

Kosten

nader te bepalen

Hoe de theorie in praktijk te verbeteren

Je hebt je certificaten binnen, maar dan blijkt het binnen de organisatie ineens anders te werken. Veel product owners claimen hun rol verkeerd en halen zich teveel werk op de hals door niet naar de teams te luisteren. I

Duur workshop

1 dag

Aantal deelnemers

max. 12

Kosten

Nader te bepalen