Je bent al hier, dus waarschijnlijk heb je het al door; de afgelopen weken ben ik erg druk geweest met het compleet vernieuwen van deze website. Niet alleen heb ik gekozen voor een nieuw uiterlijk, ook alle informatie over mijn diensten staat nu volledig vermeld.

Mijn vorige website was eigenlijk totaal niet zoals ik het wilde hebben en vermelde ook nog ‘oude’ informatie. Helaas heb ik er een lange periode totaal geen tijd voor gehad om deze aan te passen naar mijn standaarden. Maar nu Vendorcult Productions echt belangrijk begint te worden en impact begint te maken, kon ik er gewoon niet langer onderuit.

De kracht van acteren gevangen op één website

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik zowel particulier als zakelijk in te huren als actrice. Dat was één van de dingen die op de vorige versie van de website niet helemaal duidelijk was. Daarom heb ik er nu voor gekozen om al mijn diensten onder te brengen op twee verschillende pagina’s; eentje die zich duidelijk richt op het zakelijk gedeelte en eentje waarop ik mijn activiteiten als actrice omschrijf. Het een hoeft het ander helemaal niet uit te sluiten en kan zelfs prima samengaan. Wie weet waar ik op deze manier jou mee kan inspireren!

De kern van de website

Voor deze website maak ik gebruik van het WordPress thema Hestia. Dit thema is ontworpen door Themeisle. Ik heb het gekozen omdat het op zowel desktop als mobile een prachtige layout heeft die past bij de boodschap die ik wil verkondigen.

Alleen dan ben je er nog niet; ik heb heel veel aanpassingen handmatig moeten doen in zowel CSS als HTML om uiteindelijk te komen tot het huidige resultaat. Gelukkig heb ik in de loop der jaren als ICT-er de nodige kennis van beide talen opgedaan en werd ik hierin ondersteund door oud-collega’s en niet te vergeten Google.

Is het allemaal perfect op dit moment? Nee ik zie nog wel 1000 dingen die ik nog aangepast wil hebben, maar die aanpassingen hebben op dit moment geen bloedspoed. Het gaat mij er voor nu om dat jij als bezoeker alle benodigde informatie binnen handbereik hebt als het gaat over mij en natuurlijk mijn diensten.

Het barst nog van de beestjes

Voor mij is het vooral belangrijk dat jij een fijne gebruikerservaring hebt als je deze site bezoekt, dus ik heb er al zoveel mogelijk ‘bugs’ uit proberen te halen die dat kunnen belemmeren. Dat gezegd hebbende weet ik dat er op sommige punten nog de nodige verbeteringen dienen te gebeuren. Ik hoop dat ik je tijdens deze werkzaamheden zo min mogelijk tot last ben.

Kom je onverhoopt toch iets tegen wat niet naar jou verwachting werkt? Dan hoor ik dit heel graag van je, zodat ik in de gelegenheid ben om dit aan te passen. Klik hier om te kijken hoe je met mij in contact kan komen. Ik ben je in ieder geval al heel erg dankbaar!

Voor nu hoop ik vooral dat je deze pagina bekijkt en niet alleen vindt waar je naar op zoek was, maar dat het ook een fijne en duidelijke indruk op je achterlaat!

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?

Categories: πŸ”₯ Nieuws