Eigenlijk is de hele wereld

EEN GROOT TONEEL

waar ik enorm van geniet!

Niet alleen liggen alle verhalen voor het grijpen op straat, maar je kunt acteren voor heel veel zaken in het dagelijks leven inzetten. Het eerste wat dan in gedachten schiet is natuurlijk mensen vermaken, maar wat dacht je er van om mensen te laten leren door bijvoorbeeld een situatie te simuleren? Of mensen te betrekken bij jouw dienst of product op een positieve en onverwachte manier?

In de loop van de jaren heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig actrice. Niet alleen ben ik breed inzetbaar voor hetgeen wat voor de hand ligt (het entertainen van mensen), maar ik pas die vaardigheden ook graag toe om zowel (persoonlijke) groei te stimuleren als te inspireren. Ik zet de kracht van acteren graag in voor al die gebieden!

Personages

Locatie & Improvisatie

Theater

Video & Film

Ga naar LinkedIn
Ga naar Instagram
Ga naar Twitter
Ga naar YouTube

Een overzicht van

MIJN ERVARING

vind je hier!

Personages & Typetjes

Maak gebruik van een

PERSONAGE

om het ijs te breken.

Het ijs breken kan heel snel op een ontwapende manier; door de inzet van een (onverwacht) personage ga ik graag de interactie aan met jouw doelgroep. Geheel gebaseerd op het thema van jou event een waardevolle toevoeging. Informeel tover ik graag een glimlach op een ieders gezicht!

Wat dacht jij van een meisje die alleen maar complimentjes uitdeelt of lollies? Een toiletjuffrouw uit Rotterdam? Een roaring ’20s dame die jouw gasten meeneemt in het feestgedruis? Een echte historische koningin? Een sprookjesvertelster? Een kerstbengel? Alles is mogelijk als je maar durft te dromen!

Bekijk mij op YouTube:

WELK TYPETJE

mag op jouw event verschijnen?

Verrassende wending door

LOCATIE & IMPROVISATIE

waar je maar wilt.

Zoals ik al schreef in de inleiding is de hele wereld één groot toneel. En zeker met locatie & improvisatie theater kun je het ook echt al toneel gebruiken. Niets is te gek. Of het nu gaat om een monoloog in een steegje of als aanvulling in een pretpark voor een thema..

Zo heb ik bijvoorbeeld al een echte dinoranger mogen zijn in een attractiepark, voor de Peperbus Hamlet gestalte mogen geven en niet te vergeten al vele jaren het paradepaadje van LUDIQUE! mogen zijn. Onvervalste authentieke interactie met het publiek: een uitdaging die ik maar wat graag aanga!

Locatie & Improvisatie
Dinoland
Lollipop Girl
Hamlet in 15 minuten, Zwolle

WAARMEE

daag jij mij uit?

Het Theater

Een andere wereld komt in

HET THEATER

helemaal tot leven.

Shakespeare, Molliére, eenakters, musicals en verschillende theaterfestivals. Het is een kleine opsomming van producties waar ik al in heb mogen spelen.
Je volledig inleven in een karakter en er zo diepte in aan te brengen is daarbij voor mij heel belangrijk. Zo kun je mensen pas echt meenemen in een geheel andere belevingswereld.

Entertainen van mensen is in mijn ogen het hoogste goed. Het is dan ook niet alleen op het podium, maar zeker ook achter de schermen waar ik mijn sporen heb verdiend. Het totaalplaatje moet kloppen om de echte magie te creëren.

Bekijk mij op YouTube:

WANNEER

mag ik voor jou op?

Fantasie komt tot leven op

VIDEO & FILM

en maakt blijvend impact.

Tegenwoordig is het, mede door de komst van TikTok & Youtube om je audiovisueel goed te profileren. Ik haal er erg veel energie uit om op een set aanwezig te zijn en te zorgen voor fantastisch eindresultaat.

Ik heb door de jaren heen al het genoegen gehad om in diverse videoclips, commercials, bedrijfsfilms en TV-series te mogen spelen. Op die lijst komt de komende tijd heel mooi werk bij waarvan de opnames al geweest zijn. Houd mijn blogs & vlogs in de gaten voor meer informatie!

Video & Film

Bekijk mij op YouTube:

HELEMAAL KLAAR

voor mijn close-up!