Lach eens even

NAAR HET VOGELTJE


Natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden naar ‘hoe dat er dan uitziet’. Over de hele site staan al diverse voorbeelden getoond, maar het is makkelijker om deze ook op één plek te centreren. Nou voila, die heb je nu gevonden! Welkom in mijn fotogalerij.
Hier vind je mijn portfolio foto’s, foto’s van opdrachten als personage, sneak peak van mijn vroegere theaterwerk en als piece de resistance heb ik aan het einde ook nog een verrassing voor je! Als je dat tenminste haalt (het zijn er allemaal best veel). Om ook dát makkelijk te maken (die usability expert blijft toch aanwezig) kun je met de knoppen hieronder snel naar een categorie springen. Veel plezier en inspiratie gewenst!

Portfolio

(Historische) Personages

Theater & Film

Overige

Ga naar LinkedIn
Ga naar Instagram
Ga naar Twitter
Ga naar YouTube

Natuurlijk heb ik ook een

PORTFOLIO

samengesteld met foto’s.

Elke actrice die voor castings op wil gaan dient in het bezit te zijn van een portfolio dat je kunt aanbieden aan de castingbureaus. Door de jaren heen heb ik het geluk gehad om te mogen werken met een aantal geweldige fotografen die mij hebben vastgelegd op de gevoelige plaat. Soms bloedserieus, maar meestal kon ik mijn lachen niet inhouden en werd het al snel ‘anders dan normaal’. Hieronder vindt je een samenvatting van deze samenwerkingen.

CHANTAL DREEF

(Dreef Fotografie)

HENRY VAN VLIET

(Henri van Vliet Fotografie)

JASMIJN BULT

(Jasmijn Bult)

JOSEFIEN HOEKSTRA

(Josefien Hoekstra Fotografie)

SASKIA HULLEMAN

(Sprintfotograaf)

In de huid van

(HISTORISCHE) PERSONAGES

kruip ik maar wát graag.

Ken je dat moment dat je onwijs aan het genieten bent van iets en als je dan klaar bent denkt ‘FUCK, ik ben vergeten foto’s te maken!’? Ik, elke opdracht. Gelukkig heb ik mensen om mij heen die mij hier steeds meer bewust van maken. Zodoende kan ik je hier tóch een impressie geven van een aantal opdrachten die ik al heb mogen uitvoeren. Er komen er meer, beloofd. Maar dan moeten die opdrachten ook niet zo verdomde leuk zijn om te mogen doen!

Als het je niet verwacht staat ze ineens voor je…

Mensen even doen opschrikken uit hun eigen vertrouwde wereldje is ‘my middle name’. Ik ga graag op een verrassende en ontwapende manier het contact aan met iedereen die op mijn pad kom. En daarbij blijf ik altijd in karakter. Wat dit elke keer weer een uitdaging maakt? Er is niets zo onberekenbaar als ‘Factor Mens’. Dus je moet altijd op je qui vive zijn en op alles voorbereid zijn. En precies dát maakt dit vak zo verschrikkelijk mooi!

Historische personages

Het mooiste van deze personages vind ik de geschiedenis en het onderzoek dat er bij komt kijken om hen op een getrouwe wijze neer te kunnen zetten. Met hun eigen verhaal, eigen achtergrond en denkwijze. Echt er in mogen duiken met enthousiaste en inspirerende deskundigen. Zodat het publiek écht kan kennis maken met de dames. Hoe het publiek het beleefd heeft? Dat lees je terug in mijn blogs.

Constance Staring

Hortense de Beauharnais

Mary Stuart

In de magische wereld van

THEATER & FILM

voel ik mij oprecht thuis.

Een goed theaterproject beslaat bloed, zweet en tranen. Repeteren tot je er bij neer valt, zorgen dat het gehele plaatje klopt en dan knallen tijdens de uitvoeringen. Van jongs af aan kroop dit virus in mijn bloed en het heeft nooit meer losgelaten. In deze sectie vind je foto’s van hoe ik er door de jaren heen op het toneel bij heb gelopen.

En daarnaast vind je hier ook een enkele foto die betrekking heeft op wat ik gedaan heb voor de camera. Ook leuk om dat eens te tonen, wat dat is toch echt weer een hele andere discipline!

Ik heb volgens mij ook nog

NOOIT BEWEERD

dat ik normaal ben.

Mijn vrienden zijn inmiddels al alles van mij gewend, want voor mij is de wereld één groot toneel! Of het nou om standbeelden gaat of een mooie situatie; als ik een fotomoment zie, dan maak ik een selfie of nog beter, ik laat een foto maken! En dat levert soms hele mooie plaatjes op!

Mensen op de straat

So there you have it…

Dat was de hele fotogalerij! Nu heb je gezien wat ik de afgelopen jaren heb uitgespookt, hoe ik er ‘normaal gesproken’ uitzie en nog meer dingen die ik je wilde laten zien. Ik ben altijd in voor een nieuwe uitdaging en hopelijk heb ik je hiermee wel geïnspireerd.

Ben jij er klaar voor om mij een nieuwe uitdaging te geven?

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *