Verbinding is in deze steeds

VERHARDENDE WERELD

belangrijker dan ooit.

In het nieuws, sociale media of in gesprek met vrienden; er is steeds minder ruimte meer voor discussie. We worden meer en meer geconfronteerd met voldongen feiten. De kunst van het luisteren naar elkaar en het begrip op kunnen brengen voor een andere mening lijken verdwenen te zijn.

Maar dat de wereld niet zo zwart-wit is als ons wordt voorgehouden wil ik met Vendorcult Productions opnieuw aantonen. Door mensen zich opnieuw te laten verwonderen, te verrassen op onverwachte momenten en entertainment met een boodschap te brengen.

alle handen op elkaar.
wake up. kick ass. be kind. repeat.

Ik ben er van overtuigd dat als mensen ongedwongen geconfronteerd worden met een andere kijk op die ‘voldongen feiten’ inlevingsvermogen, nieuwsgierigheid en leergierigheid weer zullen overwinnen. Dat is niet alleen de basis voor verbinding, maar ook voor (persoonlijke) ontwikkeling. Alleen een minuscuul zaadje daarvoor planten kan al voldoende zijn om dat te bewerkstelligen.

Doormiddel van de kracht van acteren wil ik niet alleen mensen vermaken, maar ook opnieuw samenbrengen. Laten leren van elkaar en zodoende groeien. Als men weer open zou staan voor elkaar zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar zeker ook in verbinding.

Met klanten, medewerkers, protocol, collega’s, gasten en bezoekers, vrienden & familie, met jezelf… Zoals ik al zei, de mogelijkheden zijn eindeloos. En ik ga graag met jou de uitdaging aan om dat ook met jouw project te realiseren.

verschillende gekleurde blaadjes tegen een blauwe hemel.

De vier pijlers

Om de boodschap van mijn missie nog duidelijke over te kunnen brengen, is deze vertaalt naar de vier pijlers waarop Vendorcult Productions gestaafd is.
Alle dienstverlening raakt tenminste twee pijlers.

ik wil motiveren

MOTIVEREN

Mensen aanzetten om te leren en te verbeteren door behulp van acteren en de bijbehorende theatertechnieken.

ik wil inspireren

INSPIREREN

Door toepassing van o.a. storytelling mensen inspireren zich te interesseren voor een andere kijk op de wereld en te leren omdenken.

ik wil entertainen

ENTERTAINEN

Vermaken van gasten/publiek door in de huid te kruipen van diverse karakters en personages. Op toneel. Op locatie. Voor de camera.

Ik wil verbinden

VERBINDEN

Mensen in aanraking brengen met gelijkgestemden, maar ook juist het totaal tegenovergestelde. Samen staan we sterker in de wereld.

STORYTELLING

vindt al plaats vanaf het begin van communicatie…

… en tegenwoordig is onze gehele maatschappij visueel ingesteld. Mede daardoor is ook beleving belangrijker dan ooit geworden. De kracht van acteren zet ik niet alleen in om te vermaken, maar juist ook voor persoonlijke groei en tot de verbeelding te spreken.

MOTIVEREN & INSPIREREN van mensen om het beste uit zichzelf te halen is altijd al een speerpunt van mij geweest. Daarom heb ik er ook voor gekozen om trainingsactrice te worden: ik ben er voor de cursisten om op ‘te oefenen’, ik ben er voor de kandidaat om zijn competenties te laten zien en ik daag graag medewerkers uit in de praktijk. Hierbij kan ik goed gebruik maken van mijn hoog sensitiviteit.

ENTERTAINEN & VERBINDEN kan ik echter als gepassioneerde & extravagante actrice daarnaast niet laten. Door mijn vele ervaring met improvisatie- en locatietheater is geen situatie mij te gek. Ik sta bekend om mijn artistieke integriteit, vooruit- en omdenken en mijn positieve karakter. Doordat ik ook de nodige ervaring heb opgedaan, heb ik een haviksoog ontwikkeld voor wat nodig is om een onvergetelijk iets neer te zetten.

Hetzelfde pas ik graag toe voor zakelijke events; mijn ervaring mee die ik heb opgedaan tijdens mijn ICT/corporate carriere geldt hierbij als grote plus. Daarbij kan ik jou helpen om, dmv entertainment, jouw boodschap met de meeste impact over te brengen op jouw gasten en bezoekers.

Natuurlijk, voordat je met mij in zee gaat wil je mij even persoonlijk leren kennen. Ik nodig je van harte uit om een afspraak voor een (digitaal) kopje koffie te drinken in te plannen, zodat wij daar alle mogelijkheid toe hebben. Schiet jij een afspraak in?

Romy van der Kolk
Romy op de set
35

jaar ervaring

71

opdrachten

36

tevreden klanten

drie keer Romy in actie

Elke opdracht een eigen

UNIEKE AANPAK

voor het thema.

Of je nu kiest voor een bestaande act of personage, een (video)presentatie wil of mij de uitdaging geeft om iets heel nieuws te ontwikkelen, mijn aanpak is voor elke opdracht weer op maat gemaakt. Om dat te kunnen realiseren volg ik onderstaande werkwijze:

Intake

Ik stel vragen om duidelijk te krijgen wat jouw verwachtingen en eisen zijn voor mijn inzet, o.a. over soort opdracht, locatie, doelgroep, duur, enz.

Op de beursvloer

Samen bespreken we wat er mogelijk is en hoe mijn inzet de grootste impact zal hebben, op basis van opgedane kennis. Nieuwe uitdagingen worden toegejuicht!

Offerte & akkoord

Ik leg vast wat besproken is, wat jij van mij mag verwachten én wat ik jou van jou verwacht in een offerte. Akkoord? Dat ga ik direct voor je aan de slag om iets onvergetelijks te creëren.

Wil jij mij op casting of auditie uitnodigen?
Stuur dan een email naar info@vendorcult.com met je propositie.

Via deze links boek je mij direct

Hierom noem ik geen

PRIJZEN

op de website.

Het zal je misschien al opgevallen zijn; er is geen euroteken te vinden op deze website. Natuurlijk zou ik voor de transparantie heel graag hier jou willen vertellen wat je voor inhuur van mij kwijt bent, maar het eerlijke antwoord is: het kan niet.

Juist omdat ik een op maat gemaakte aanpak hanteer, verschilt het bedrag dat ik vraag per (soort) opdracht elke keer. Het maakt enorm uit of jij mij inhuurt voor één of meerdere personages of voor één of meerdere dagdelen, of je mij als (edel)figuratie wilt hebben of als actrice en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Natuurlijk wil ik je niet met een kluitje het riet insturen: daarom raad ik aan als jij echt interesse hebt om een afspraak te maken: op het moment dat ik duidelijk heb wat jouw wensen zijn, kan ik je een gedetailleerde prijsopgave geven.

Over het algemeen krijg ik terug van opdrachtgevers dat zij mijn offertes als erg goedkoop ervaren. Ik hoop natuurlijk dat jij dezelfde ervaring zult hebben!