door Jeroen Pol

APELDOORN – Ze houden wel van een feestje aan de Koningin Hortenselaan. Het laan-comitรฉ pakte gisteren dan ook uit, toen de vrouw van Koning Lodewijk de laan passeerde.

Vrijdagavond waren ze al aan het versieren gegaan. De straat zag er gisteren dan ook uit als om door een ringetje te halen. Er kwam op de hoek van De Koningin Hortenselaan met de Loolaan ook een groot spandoek te hangen om de naamgeefster van de straat een extra hartelijk welkom te heten.

Toen het koninklijk paar gistermiddag passeerde, sprongen leden van het laan-comitรฉ de weg op. Met gevaar voor eigen leven, want ze wisten natuurlijk niet hoe de koning over de actie zou denken, boden ze Hortense de Beauharnais een bosje bloemen aan. โ€˜Ze wisten het te waarderenโ€™, aldus een opgeluchte Gerrit Heusinkveld.

โ€˜Voor je het weet lig je onder de guillotine. De koningin was heel erg blij met de bloemen en de koning was duidelijk in een goede bui. Het is uniek dat je als gewoon burger de koningin zo kunt benaderen.โ€™

NIEUWSGIERIG

geworden?

In dit artikel heb je kunnen lezen over mijn werkzaamheden als actrice. Hopelijk heeft het jou ook enthousiast gemaakt om een samenwerking met mij aan te gaan voor jouw event of feest. Lees hier verder wat ik (o.a.) voor je kan betekenen.