AMSTERDAM – Gisteren heb ik het dan officieel uit handen gekregen van docente Miranda Dros. Ik kan met trots zeggen dat ik geslaagd ben voor de opleiding tot trainingsacteur van Dubbel E Acteerservice. Ik ben nu CPION-gecertifceerd. Alles kwam er even uit toen zij het aan mij overhandigde, want wat een lijdensweg is dit geweest joh. Een lijdensweg die ik nu ga gebruiken in mijn werk om te voorkomen dat wie dan ook dit OOIT nog hoeft mee te maken. En dat papiertje gaat mij daar 100% bij helpen!

Ik schrijf het al eerder op deze website: in deze steeds meer verhardende wereld is het belangrijker dan ooit om de verbinding aan te gaan, maar ook om je te kunnen weren daar tegen. Met veel liefde kan ik daar een nu NOG grotere bijdrage aan leveren.

Proefkonijn

Hoe ontzettend gaaf is het dat ik deelnemers van trainingen nu kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, door voor hen die realistische situatie die zij in de praktijk kunnen tegenkomen neer te zetten? Op mij mogen ze die lastige theorie leren beheersen en uitproberen wat voor hen werkt. Ik ben er voor HEN.

Elk werkveld aangrijpen

Er is nog zoveel te ontdekken! En hoewel mijn interesse zeker gewekt is door trainingen agressie en weerbaarheid, vind ik verhoortrainingen ook heel interessant. Mijn ervaring in de commerciële wereld geeft mij ook een enorm voordeel en… AAAAARGGH, er is nog zoveel te ontdekken waar mijn interesse ligt. Dus daar ga ik mij de komende tijd eens op richten; zoveel mogelijk verschillende velden uitproberen en er workshops in volgen.

Want dit fantastische diploma is alleen nog maar het begin van het leren. Ik kan niet wachten om nu voor ‘het echie’ helemaal los te gaan en heel veel mensen vooruit te helpen. Jullie hebben van mij nog niet het laatste gehoord!

Kan jij ook niet wachten om met deze geslaagde enthousiasteling te werken?? Dan lees je meer op de pagina trainingsactrice.

Liefs,
Romy
Vendorcult Productions