OTTERLO – Geheel onverwacht belandde ik vandaag op een locatie van EuroParcs voor de opnames van een commercial voor het volgende theaterseizoen. Het bleek een lange maar heel gezellige dag te worden.

Daar zat ik dan, zoals gewoonlijk elke ochtend, met mijn kopje koffie in de tuin. Miauwe was druk bezig met het herontdekken van de tuin (ook gewoonlijk) en ik zat te genieten van mijn eerste vrij geplande dag in tijden. Heerlijk in de zon, even wakker worden. Even langs de social media kijken of er nog wat gebeurt was.

Mijn oog valt op een spoedoproep van Doorvan Dooren Casting: er worden figuranten gevraagd voor opnames van een commercial in Otterlo. Dat is praktisch bij mij om de hoek. Even twijfel ik, want het is mijn vrije dag maar hier krijg ik sowieso alleen maar energie van. Dus ik reageer.

In de holding

Nog geen anderhalf uur later kom ik dankzij mijn lieve buurvrouw Jody Huernink aan op het park. Een koffer vol gevraagde kleding bij me (ik heb nog steeds geen idee hoe ik die zo snel gepakt heb) en vol van spanning word ik opgehaald en naar de holding gebracht. Daar zitten al flink wat mensen te wachten en er zijn al duidelijk groepjes ontstaan. Eerst koffie. De catering is weer eens top verzorgd.

Zoals zo vaak bleek die hele koffer meezeulen zinloos, want ik mocht van de styliste aanhouden wat ik al aan had (of ik heb er oog voor, daar ben ik nog niet helemaal over uit). Ik kreeg alleen andere slippers. Helemaal prima. Dan wordt de lunch al geserveerd.

Ik raak in gesprek met Sylvia van der Meiss – Strauss, een bekend gezicht van vorige opdrachten blijkt al snel. Op zulke momenten merk ik toch echt dat ik er even tussenuit geweest ben. Maar hoe fijn is het om er nu weer vol voor te gaan?

Na de lunch begint het lange wachten. Gelukkig is het een prachtige zonnige dag en kunnen we heerlijk buiten zitten. Daar maak ik ook kennis met o.a. Amanda van Wezel, Janhvi Lindenberg, Leon van Golde, Luti Kambel en Nicky Knispel. Wat een superleuke mensen om de tijd mee te verdrijven. Alles wordt besproken, tips uitgewisseld en de sfeer is echt heel goed. Ondertussen worden we ook nog verwend met lekkere hapjes. Ik kan mij ergere dagen voorstellen.

De groep op de EuroParcs commercial set
In de make-up

Ik had van Martijn ondertussen al begrepen dat grote vriend van LUDIQUE! Leendert van Nimwegen verantwoordelijk was met zijn team als MUAH. Helaas was hij op dat moment niet aanwezig, maar ik raak meteen in een diep gesprek met zijn assistente. Al snel blijkt dat onze levensverhalen erg op elkaar lijken en totaal onverwacht wordt het een lang gesprek over hoe om te gaan met dingen die je niet kan voorspellen, over je dromen blijven achterna gaan want die zijn er niet voor niets en ga ik ook nog eens naar huis met hele mooien tips & tricks. Ik baal er van dat ik haar naam vergeten ben, want ik was graag met haar in contact gebleven.

Bij de bungalow tijdens de EuroParcs commercial opnames.
Op de Set

Uiteindelijk begint het al te schemeren als we eindelijk met z’n allen op de set belandden. Nu de zon onder is wordt het al snel koud, terwijl wij allemaal in onze zomeroutfits tussen de bungalows plaatsnemen. Sommigen hebben geluk en worden bij een kampvuur geplaatst. Tussen de opnames door gaat het lachen stilletjes verder. Voordat we weten is het eigenlijk al over. Er worden nog wat extra opnames gemaakt voor op de social media en dan zijn we klaar. Natuurlijk zijn de opnames uitgelopen en Jody staat al lang en breed te wachten bij de ingang van het park. Blij dat ik naar huis kan; ik verlang naar een warme douche.

Met de anderen zijn nummers uitgewisseld en daar vloeit een voortvarende Whatsapp-groep uit voort. Heel blij dat ik nog contact heb met deze fantastische groep mensen. Zo zie je maar dat een vrije dag inleveren je ook heel veel kan opleveren.

Mij dank gaat uit naar DoorvanDooren casting, zonder wie ik deze geweldige dag niet had mogen beleven. Dit soort opdrachten zijn heel goed voor een Romy.


EDIT: op 24 november werd de commercial eindelijk gelanceerd en wat blijkt? We zijn er allemaal uitgekipt. 🀣 Maar dat doet helemaal niets af aan de fantastisch dag en ontmoetingen die ik gehad heb! En natuurlijk hebben we altijd nog de hoop op de social media uitingen dus houd die vooral in de gaten!

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?