NIJMEGEN – En dan wordt je ineens door niemand minder dan Nijmeegse Annie benaderd om samen met haar een privรฉ feest op te luisteren met je aanwezigheid. Als waarzegster nog wel! De opdracht was om aan de hand van de schoenen de toekomst van de gasten te voorspellen. Uiteraard met de nodige humor en altijd positiviteit!

Het bleek een meer dan helse klus om er uiteindelijk te komen: treinen vanuit Apeldoorn reden niet, de bus deed ook moeilijk. Dankzij buurvrouw Corrie kwam ik alsnog op station Arnhem aan. Natuurlijk miste ik op het nippertje de laatste bus die rechtstreeks naar de locatie in Berg & Dal ging, want ‘vierdaagse he?’. Een alternatieve route liet mij 15 minuten lopen.

Daar stond alleen niet bij dat deze route dwars door een bos leidde met stijle, smalle paadjes die overwoekerd waren door brandnetels. Niet de ideale situatie met een zware tas, rolkoffer en onhandig ‘dienblad’. Uiteindelijk deed ik er meer dan 50 minuten over & ben ik duizenden doden gestorven, maar uiteindelijk was ik nog steeds op tijd. Alles voor de showbusiness! En ik kreeg een zeer warm onthaal wat alles weer ruimschoots goedmaakte.

Alahambra voorspelt!

Het personage van Alahambra stond al een behoorlijk tijdje op papier; ik was eerder gevraagd door Huureenacteur.nl om een waarzegster leven in te blazen. Helaas ging die opdracht op het laatste moment niet door. Maar daardoor wist ik nu precies wat ik voor ogen had!

Met dank aan Willem Rikkers kwam ik in het bezit van een buikbak, zodat ik de bezoekers hun schoenen op de bak kon lezen. Gelukkig bleek het gras die dag niet nat anders waren er honderden natte sokken te betreuren geweest, maar men wilde maar wat graag voor mij een van hun schoenen uittrekken. Zeg nou eerlijk, op zo’n manier is jouw toekomst toch ook nog nooit voorspelt?

Alahambra zag veel goed nieuws voor dit jaar en liefde voor iedereen. Er zouden vele kilometers in de juiste richting gelopen worden en zij raadde iedereen aan de schoenen de weg te laten leiden, want in hun hart wisten de bezoekers natuurlijk al lang waar zij naar op weg waren! En die veters… dat bleek toch wel veel te verklaren over de persoonlijkheid van de mensen.

Alahambra, de waarzegster!
Dat had ik even niet zien aankomen!

Toen Alahambra al haar toekomstvoorspellingen over de gasten had uitgegoten en Romy weer te voorschijn kwam, werd ik overladen door complimenten van de gastvrouw en meerdere gasten. Toen bleek ook hoeveel van mijn voorspellingen dichter bij de waarheid lagen dan ik zelf kon vermoeden. Dat was best wel even slikken.

In gesprek met de gastvrouw kwamen ook mijn andere personages ter sprake en welke mogelijkheden ik nog meer zag. Zij sprak uit dat zij mij er graag weer bij zou willen hebben volgend jaar en dat zij heel benieuwd was welke dames ik dan nog meer zou meenemen. Trots als een pauw verliet ik dan ook het feestgedruis.

Thuiskomen bleek opnieuw een hele uitdaging, maar uiteindelijk met een totale reistijd van meer dan 6,5 uur plofte ik voldaan op de bank met een lekker kop thee. Voor zo’n geweldige opdracht heb ik het allemaal meer dan graag over!

Liefs,
Romy
Vendorcult Productions

๐™ˆ๐™ค๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ โ€ข ๐™„๐™ฃ๐™จ๐™ฅ๐™ž๐™ง๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ โ€ข ๐™€๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ฃ๐™š๐™ฃ โ€ข ๐™‘๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ

Kostuum: Feestbazaar
Haarstukken & accessoires: SoLow
Tamboerijn: Carnavalsland
Buikbak: Willem Rikkers
Make-up: Romy van der Kolk

๐˜๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ ๐Ÿ‘‹๐Ÿป, ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ด ๐˜™๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜’๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ (๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ) ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ.

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ (๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ) ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ!

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *