Leo Bouwmeester

ARNHEM – Dit jaar vond Sonsbeek Theater Avenue plaats van donderdag 17 tot en met 20 augustus. Daarvan heb ik drie dagen vol trots in mijn nieuwe burlesque pauwen kostuum mogen paraderen voor het geweldige LUDIQUE!. En om te zeggen dat dat een succes was is zacht uitgedrukt…

Ik vond het eerlijk gezegd best spannend; de reacties die zouden komen op mijn geheel nieuwe outfit. Een paar weken daarvoor schafte ik deze geweldige combinatie aan bij Diabolo Shop Amsterdam. En alleen dat op zich was al een feestje (niet goed voor de zakelijke portomonaie, dat dan wel weer); zoveel prachtige mogelijkheden dat het moeilijk kiezen was. Ze zien mij daar dan ook nog zeker terug.

Die zenuwen bleken helemaal voor niets. De reacties waren vanaf het eerste moment geweldig en ik heb gedurende de dagen met menig bezoeker op de foto gemoeten. Ook de organisatie was meer dan tevreden. En LUDIQUE! was heel enthousiast dat ik zo voor hen parade ging maken (dat was omgekeerd natuurlijk net zo!).

De Witte Tent

Dit jaar hadden wij beschikking over The White Tent van het prachtige sprookjesgezelschap Nicole & Martin, die gedurende het jaar touren door heel Europa. Het was een eer om met zo’n prachtig en kundig team te mogen samenwerken. Wat een heerlijk sfeer hadden zij onderling ook en hoe hartelijk werden wij ontvangen. (Persoonlijk vond ik jammer dat het geprogrammeerd werd als kindervoorstelling, want ik ben van mening dat dat de voorstelling รฉcht te kort deed. Ik denk dat menig volwassene er ook erg van genoten had.)

Met de Witte Tent had LUDIQUE! een ultra-herkenbare tent, waardoor het dan ook niet moeilijk was om het publiek te wijzen waar zij moesten zijn voor de avondvoorstellingen. Voor de wederom prachtige voorstelling hadden zij dus dit keer de beschikking over een rond podium. Dit gaf de hele voorstelling een compleet unique uitstraling ten opzichte van voorgaande Theater Avenue-edities.

Maarten Sprangh

Uitverkochte zalen & bij de EHBO

Omdat er tussen de voorstellingen op vrijdag & zaterdag erg weinig tijd zat om parade te maken bleef ik tijdens de eerste voorstelling op het terrein om te zorgen dat ook de tweede voorstelling vol zou komen. Hard werken, maar ik ben er heel trots op dat het (meer dan) gelukt is.

Dat resulteerde zelfs op zaterdag een ‘first’ op: terwijl ik overal druk was om te flyeren en mensen te verleiden naar ‘onze’ show te komen, hoorde ik ineens mijn naam roepen van de andere kant van het lange pad. Pascale van de organisatie kwam naar mij toe gerend om te zeggen dat ik kon stoppen; op dat moment waren er online al meer kaarten verkocht dan er plek was in de tent. Daar kwam nog eens de verkoop van de infostand en de mensen die ‘aan de deur’ zouden kopen bij. Oprecht was de laatste voorstelling tot de nok toe uitverkocht. En daar heb ik toch wel even een trots traantje om gelaten..

Wat ook een ‘first’ was, was mijn bezoek op vrijdag & zaterdag aan de EHBO. Het blijkt namelijk dat 28 kilometer op een oneffen terrein op hakken niet heel goed is voor je voetjes, met twee enorme blaren van mijn grote tenen tot de ballen van mijn voet tot gevolg (dat had ook hรฉlรฉmaal niemand kunnen bedenken natuurlijk ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ). Het gevolg was dat ik op zaterdagmiddag op de tafel van de EHBO belandde.

De dienstdoende EHBO-ers hebben beide voetjes fantastisch weten in te tapen… ALS BARBIE VOETJES. Want na een flinke discussie over dat ik niet meer op hakken zou mogen lopen die dag, won mijn eigenwijze ik (die hakken gingen koste wat kost weer aan). Het gevolg was echt wel dat ik op mijn slippers van de EHBO-tent (begin terrein) naar de witte tent (achteraan hetzelfde terrein) moest lopen. Dat leverde een hilarisch zicht op, omdat ik alleen op m’n tenen kon lopen. Gelukkig kon ik in onze backstage snel mijn hakken weer aan en voila; ik had helemaal nergens meer last van.

LUDIQUE!; altijd ontroerde & enthousiaste bezoekers

Dat de voorstelling van LUDIQUE! weer haast niet te beschrijven was, was geen verrassing. Dat zij mensen van elk pluimage tot in hun ziel wisten te raken, ook niet. Dat er zoveel compleet nieuwe bezoekers waren is alleen maar een kers op de taart. Maar de reacties die na de voorstelling elke keer weer komen, zijn zo hartverwarmend en mooi om te zien dat ik elke keer weer weet waarom ik het doe. Daar kun je alleen maar heel nederig en dankbaar van worden.

Volgend jaar is dit paradepaardje er sowieso weer gewoon bij.

P.S. Komend seizoen staat LUDIQUE! weer in de theaters met hun meer dan prachtige voorstelling ‘LevensLong’, een show die prachtig werk van Robert Long bevat. Zowel in Nederland als in Duitsland!

Liefs,
Romy
Vendorcult Productions

๐™ˆ๐™ค๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ โ€ข ๐™„๐™ฃ๐™จ๐™ฅ๐™ž๐™ง๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ โ€ข ๐™€๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ฃ๐™š๐™ฃ โ€ข ๐™‘๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ

๐˜๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ ๐Ÿ‘‹๐Ÿป, ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ด ๐˜™๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜’๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ (๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ) ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ.

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ (๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ) ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ!

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *