Jelmar Blauw

APELDOORN – Afgelopen zaterdag, 18 februari, was in het voormalige ‘Cafeetje van Marja’ een speciale infodag voor (potentiรซle) gastlocaties voor Cultuur bij je Buur. Dit jaarlijks terugkerende evenement, waarbij gratis artiesten van allerlei pluimage op diverse locaties in heel Apeldoorn en de dorpen optreden, wordt ditmaal op 15 & 16 april voor de 10e keer georganiseerd. Angelique (uw bekende hostess) was dit maal gevraagd om niet alleen de gasten een warm welkom te geven, maar ook om het winkelende publiek over te halen om eens even een kijkje te komen nemen.

Ondanks dat het een druilerige middag was, bleek er meer dan genoeg publiek op de been te zijn in het stadscentrum. De artiesten die gedurende de middag al een voorproefje kwamen geven van hun optredens stonden dan ook snel voor een goed gevuld etablissement te spelen. Hun publiek bestond niet alleen uit gastlocaties die zich al aangemeld hadden en meer informatie & tips kregen over wat er van hen verwacht werd, ook menig achteloze voorbijganger werd verrast door de optredens.

Medeverantwoordelijk daarvoor was natuurlijk uw hostess van die middag, Angelique, die vol flair de weergoden trotseerde en elke nieuwsgierige Apeldoornse passant naar binnen wist te lokken. De reacties van de mensen hielden haar gedurende twee uur meer dan warm. Om aandacht en gezellige praatjes met het (uitge)winkelende publiek zat deze dame in elk geval niet verlegen.

Waarom was het dit keer Angelique?

Angelique is natuurlijk in al haar pittigheid een opvallende verschijning, die maar wat graag communiceert met haar publiek. Zij is dan ook de uitgelezen persoon om op een serieuze doch komische manier de interactie aan te gaan. Helemaal met mensen die nieuwsgierig zijn over wat er in het cafeetje nu eigenlijk gebeurde.

Ook krijg ik bij het spelen van dit personage vaak terug dat mensen twijfelen of het een act is of dat men toch door een รฉchte hostess wordt aangesproken. Maar altijd is de reactie op haar positief en warm. Ook op deze middag werd haar diverse malen gevraagd of zij ook in te huren is. En natuurlijk geeft zij daar graag gehoor aan.

Wil je meer weten over hoe Angelique of een van de andere personages ook verschijnen op jouw evenement? Kijk dan snel op de pagina actrice of maak een afspraak via diezelfde pagina voor een bespreking voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten over hoe jij ook gastlocatie kunt worden of welke fantastische artiesten er dit jaar op de diverse locaties te aanschouwen zijn? Neem daarvoor een kijkje op de website cultuurbijjebuur.nl.

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?