Amsterdam – Het is de avond ervoor als Xaviera Quita Ruijgrok mij benaderd via Facebook; of ik morgen wat te doen heb. Nou uh buiten omgaan met mijn burn-out niet heel erg veel en ik heb wel zin in iets spannends. In dat geval word ik morgen midddag in een hotel in Amsterdam verwacht, want dan mag ik schoonmaakster spelen in een videoclip. Het is maar een paar uurtjes dus ik zeg ja. Ik vergeet alleen even voor het gemak te vragen voor wie de videoclip is…

De volgende dag toog ik vol goede moed naar ‘het hotel’ wat het prestigieuze W Hotel blijkt te zijn. Ik raak meten verliefd op het prachtige restaurant waar wij mogen plaatsnemen. Daar kom ik er direct achter dat de videoclip een internationaal karakter heeft. En dan komt ook de aap uit de mouw: de videoclip is voor niemand anders dan Martin Garrix

Kennis zou wel handig zijn

Ik mag een echt W Hotel- schoonmaaksters outfit aan; lekker oranje. Ik heb de grootste lol met de styliste en raak in diepe gesprekken met ene Christijan. Hij geeft aan dat hij mij erg grappig vindt. Op dat moment begrijp ik dat niet zo, maar later blijkt dat dus niemand minder dan Bonn te zijn. Als ik thuis ben en hem app geeft hij aan dat hij het zo fijn vond om met iemand te praten die niet wist wie hij was. Blijkbaar heb ik die dag ook nog met andere BN’ers gesproken en een bekend Zweeds model, maar hey… ik verschuil mij maar achter m’n burn-out en het feit dat ik eigenlijk niet eens wist waarvoor ik kwam.

De opnames waren voor mij op de hal voor de kamer die helemaal trashed was, dat was ook waarom ‘Martin’ mijn €50,- in mijn hand drukte. De opnames werden gemaakt door een hypermoderne camera op het hoofd van iemand anders dan Martin helaas, maar het maakte het geheel er echt niet mijn spectaculair door. En voor ik het wist was ik helaas al weer klaar.

In de trein terug heb ik heel hard gelachen: van alles van wat ik had kunnen bedenken die ochtend toen ik vertrok, had ik dit echt niet kunnen dromen… Wat een TOP dag heb ik gehad!

Kun je mij niet spotten in de videoclip?

Je vindt mijn fantastische en Oscar-waardige performance terugvinden in de video hieronder van 0:37 tot 0:40. Wat je ook doet, vooral niet knipperen dus!!! Maar damn wat was dit het waard.

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?