SOESTDIJK – Stiekem wist ik al lang dat alles goed zo komen met de aankomst van Sinterklaas. De pieten hadden mij namelijk al uitgenodigd om te komen figureren bij het paleis waar de goedheiligman verblijft als hij in Nederland is. Gewoon voor het échte journaal! Dat is toch een enorm grote eer?

Op woensdag 19 oktober ging ik vol spanning naar station Baarn, want tja, dat is toch iets; uitgenodigd worden voor het echte journaal. Daar werd ik opgehaald door een castmember van de NPO, met wie ik de rit er naar toe enorm gelachen heb.

En dan sta je zomaar ineens bij het paleis. Dat was toch wel even slikken hoor. De vlaggen gehesen in de top en je kon de geur van pepernoten overal ruiken. Even vergat ik dat het pas oktober was en waande ik mij in de december sferen. Dat moet natuurlijk ook, wil je je goed kunnen inleven in je rol. Maar in wat voor een rol eigenlijk?

Romy en de pieten
BBM (Boze Bakfiets Moeder)

Kijk, pepernoten en ik hebben al jaren een haat-liefde-verhouding: zijn ze er; dan zijn ze kort daarna op, zijn ze er niet; even goede vrienden. Maar ga mij even niet vertellen dat we ze HELEMAAL niet meer krijgen, want dan ga ik de baricades op, zelfs met bakfiets. Ik, ja. Zeg nou zelf, dat is toch gewoon STOM?

Gelukkig begrepen de pieten toen ze ons zagen ook dat het ons menens was en kwamen ze snel in actie om ons te voorzien van een lading pepernoten. Dat is zo fijn van pieten; wat het probleem ook is, ze verzinnen altijd wel een oplossing en uiteindelijk komt alles goed.

En zodoende was ik dus ook in het Sinterklaasjournaal terug te zien. Met mijn mede BBM’ers.
Heb je het gemist? Geen nood, je kunt het nog terugkijken! Kun jij mij ook spotten?

Psst… Dank aan SUUSCasting, voor deze geweldige (onverwachte) opdracht!

OP DE HOOGTE

blijven van het laatste nieuws?

Als er iets nieuws te melden is zal ik het hier direct laten weten. Maar ik ga er niet van uit dat jij elke vijf minuten je browser aan het verversen bent om te kijken of er wat bijgekomen is, toch? Daarom breng ik je graag op de hoogte door middel van een mailtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je ook nog eens op de hoogte van de activiteiten die ik uitvoer en ben je op de hoogte van de laatste acties. Handig toch?